Politika

SBB u Gornjoj i Donjoj Gračanici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SBB u Gornjoj i Donjoj Gračanici- Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao je jučer skupove u MZ Gornja i Donja Gračanica, predstavljajući listu kandidata i program rada za Vijeće Grada Zenice. Mještanima Gornje Gračanice u ime svih kandidata obratio se nosilac liste Ekrem Tuka.

Pred velikim brojem posjetitelja u Donjoj Gračanici obratilo se nekoliko kandidata. Semin Salčinović istakao je da je Zenica univerzitetski i radnički grad i da je vrijeme da se za bolju budučnost borimo znanjem i radom. Aida Jahić aktuelna viječnica podsjetila je na značaj jačanja poljoprivrede i plasmana domaćih proizvoda. Nasira Šarić, Nermina Kulenović i Hanumica Imamović govorile su o značaju žena u politici i pozvale su da se podrže žene s liste SBB-a.

Veliku podršku za svoje obračanje dobio je Omer Pojskić kandidat SBB-a iz Donje Gračanice koji je istakao da je i kao predsjednik MZ imao podršku sugrađana te da se ovih dana očekuje i puštanje ulične rasvjete u Donjoj Gračanici.

-U svoje ime i u ime mojih 35 kolega sa liste molim Vas da 2.oktobra u što večem broju izađete na izbore i svojim glasom podržite listu SBB-a za gradsko vijeće. Svaki glas je dragocjen jer čemo se sigurno boriti za zajedničke interese svih građana – poručio je Pojskić.
Skup su podržali predstavnici i zastupnici Parlamenta Federacije BiH i Skupštine ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno