Politika

Predizborni skupovi ASDA u Bistrici i Topčić Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predizborni skupovi  ASDA u Bistrici i Topčić Polju- Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica jučer je održala predizborne skupove u mjesnim zajednicama Bistrica i Topčić Polje. Velikom broju prisutnih građana obratili su se kandidati sa liste za Gradsko vijeće, Safet Turković, mr. Mensud Keleštura, dr. Taib Spahić, Dževad Smailagić i Ulfan Malkoč, te kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak.

Kandidati za Gradsko vijeće iznijeli su građanima programske ciljeve ASDA neophodne za bolji život u Zenici, istakli su da je snaga stranke u njenim stručnim kadrovima spremnim i sposobnim da rješavaju probleme iz svih oblasti društvenog života, te pozvali građane da daju svoj glas i povjerenje kandidatima ove stranke.

U svojim izlaganjima kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, posebno je naglasio problematiku nezaposlenosti i načine rješavanja ovog gorućeg problema otvaranjem novih radnih mjesta. On je rekao da su u zabludi svi oni koji su na razne načine zaposleni u javnim i drugim preduzećima i sada misle da se ovi izbori i demokratski procesi promjena ne tiču njih i njihovih porodica.

Zadržavanjem stanja ‘status quo’ na način kako je to rađeno u proteklih 20 godina, neosiguravanjem uslova za razvojne i investicione projekte, i oni će se uskoro naći na ulici i u redovima ogromnog broja nezaposlenih Zeničana. Promjene i glas za ASDA su ključ uspjeha i razvoja našeg grada. Za bolje sutra, akobogda! – poručio je mr. Ramo Isak.

Predsjednik Gradske organizacije
Safet Turković



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno