Zabava

Saznajte novosti iz Cabaret Cluba Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi put u našem Gradu – dječji disko na ‘otvorenom’…

Sa početkom školske godine, Cabaret Club nam donosi niz novina. Pored toga što je, nakon tromjesečne ljetne pauze, sa radom počeo i Club u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta, od narednog petka će se u bašti Cabaret Lounge, koja posluje u sastavu Cabaret Cluba BNP, održavati zabave za cijelu porodicu – „KIDS FAMILY DISCO“!

Dakle, svakog petka, dok god nas vrijeme bude ‘služilo’, na gradskom Trgu (Trg Bosne i Hercegovine), ispred zgrade Općine, odnosno između Gradske kafane i Bosanskog narodnog pozorišta, zabave i disko na otvorenom za cijelu porodicu, sa akcentom na dječiju zabavu. Svi naši sugrađani, željni dobrog provoda, muzike i zabave, neka nam se pridruže sa svojim mališanima…

No, to nije sve… U narednom periodu bit će dešavanja i u Cabaret Clubu BNP. Već u subotu, 12. septembra ovaj zenički klub ugostit će našu sugrađanku – književnicu Elmu ZEBU. Ona će tom prilikom promovirati svoju zbirku poezija pod nazivom „Na kojem jeziku sanjaš“. Osim nje, ovoj poetskoj večeri gosti književnici su Aida TRAKO iz Visokog i Nermin BRAJANOVIĆ iz Sarajeva.

U utorak, 15.09.2015. godine ponovo će svoju (ne)stand-up komediju „I OVO… I ONO… I SVE!“ – izvesti legendarni Haris BURINA, koji je i premijeru ove predstave odigrao baš u Cabaret Clubu,19. maja ove godine.

HB I OVO I ONO I SVE

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno