Zabava

Prodaja ulaznica: Hiljadarka u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji, Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da su od danas u prodaji karte za bh. komediju „HILJADARKA“. Predviđeni termini prikazivanja su od 18:00 i 20:30 sati, počev od 10. septembra. Rezervišite svoja mjesta na vrijeme na našim kino blagajnama ili na broj 032 407 518 svaki dan od 13 sati!
HILJADARKA
Redatelj: Nenad Đurić
Uloge: Branislav Trifunović, Aida Bukva, Moamer Kasumović, Milutin Mima Karadžić, Nikola Kojo, Željko Pervan
Žanr: komedija
U kinima: 10. septembar

Sinopsis:
Mladić Atif Kurtović (Branislav Trifunović) prvi puta u životu silazi u rudarsku jamu kako bi nastavio točno tamo gdje je njegov sada umirovljeni otac stao – postao rudar-udarnik. Međutim, njegova sudbina ubrzo se u potpunosti mijenja kada bude izabran kao lice koje će krasiti najvrijedniju novčanicu u državi – novčanicu u iznosu od hiljadu dinara (tzv. „hiljadarku“). Tako se Atif uskoro nađe na putu za Beograd gdje će ga Titov osobni fotograf (Željko Pervan) uslikati za istoriju. U cijelu priču uskoro ulazi i mlada djevojka čiji nadimak nije slučajno „Hiljadarka“ (Aida Bukva) u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. A kada Tito (Nikola Kojo) najavi svoj osobni posjet Atifovom rodnom gradiću – za sve junake ove simpatične priče započet će avantura koju će pamtiti do kraja života.

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno