Info

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u naredna četiri dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kakvo nas vrijeme očekuje u naredna četiri dana – U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano, uz porast naoblake u drugom dijelu dana.

Poslijepodne u Bosni su mogući slabi lokalni pljuskovi. Krajem dana i večernjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u Posavini i ponegdje u Krajini.

Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 17 do 22, a dnevne od 27 do 32, na jugu do 34 stepena.

U Posavini, Krajini i na sjeveroistoku Bosne u četvrtak će biti pretežno oblačno vrijeme. U ostatku BiH bit će uglavnom sunčano uz umjerenu oblačnost. Kiša, pljuskovi ponegdje praćeni grmljavinom očekuju se u većem dijelu Bosne. Prema kraju dana doći će do prestanka padavina.

Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 17 do 22, a dnevne od 26 do 31, na jugu od 30 do 34 stepena.

U BiH u petak će biti pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne kiša i pljuskovi se očekuje na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a tokom poslijepodneva, pljuskovi i grmljavina, u većini područja.

Na jugu Hercegovine bit će bez padavina. Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 17 do 23, a dnevne od 27 do 31, na jugu od 30 do 34 stepena.

U BiH u subotu će biti uglavnom sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 28 do 34 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno