Košarka

Savić doveo Amerikanca Kliena u OKK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Savić doveo Amerikanca Kliena u OKK Čelik- U narednih deset dana sa prvotimcima OKK Čelik će trenirati američki košarkaš Max Klien. Ovaj dvadesetpetogodišnji krilni igrač dolazi posredstvom košarkaše akademije “Basicball Academy” koja već drugu godinu postoji i djeluje u Dubaiju.

Vlasnik i osnivač ovog košarkaškog projekta, koji pokriva cijeli Bliski istok i ima za cilj ekspanziju i omasovljenje košarke, je naš Zeničanin i legenda Čelika gdin Zoran Savić.

Prvi Savićev suradnik i mozak svih operacija akademije je Sarajlija gdin Dejan Kamenjašević i tu je još jedna Čelikova legenda i naš Zeničanin gdin Dževad Alihodžić, koji je zadužen za sportski i trenažni dio.

Ovo neće biti prva i jedina posjeta igrača ove akedemije našem klubu, ideja je širokog spektra u vidu razmjene igrača, košarkaških kampova u našem gradu, trenerskih klinika, turnira i posjeta naših selekcija Dubaiju i obratno.

Jako smo zahvalni Basicball Akademiji, gospodinu Alihodžiću, Kamenjaševiću i Saviću na suradnji i ukazanom povjerenju i radujemo se zajedničkim projektima u skoroj budućnosti.

[box type=”shadow” ]We are so happy to have Max Klien with us next 10 days. Big Thanks to Basicball Academy and Mr. Zoran Savic, Mr. Dejan Kamenjašević and Mr. Dževad Alihodžić. Looking forward for new projects in future. Basketball club “Čelik” Zenica[/box]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno