Košarka

KŽK Čelik: u posjeti pogonu HAAD u Zenici

KŽK Čelik u posjeti pogonu HAAD u Zenici
KŽK Čelik u posjeti pogonu HAAD u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KŽK Čelik: u posjeti pogonu HAAD u Zenici – Košarkašice Čelika otputovale su danas na utakmicu pretposljednjeg, 9. kola grupne faze takmičenja Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige. Plasmanom u prvo izdanje Superlige (po tri prvoplasirane iz dvije grupe) košarkašice Čelika će meč protiv Budućnosti Bemax u Podgorici odigrati u četvrtak od 19,00 sati bez prevelikog rezultatskog imperativa. Međutim, sigurno je da će dati sve od sebe da upišu pobjedu ukoliko se za to ukaže prilika.

h4

Prije polaska za Podgoricu ekspedicija Čelika je posjetila proizvodne pogodne tvornice HAAD. Već drugu sezonu vrijedni uposlenici ove kuće na čelu sa Adnanom Hajrulahovićem trude se da ekipa KŽK Čelik izgleda što ljepše. U znak zahvalnosti ekspedicija Čelika je posjetila uposlenike ove kompanije i poklonila im tortu sa grbom košarkaškog ženskog kluba Čelik. Adnan Hajrulahović se zajedno sa uposlenicima zahvalio košarkašicama Čelika i poželio im sreću u predstojećoj utakmici protiv Budućnosti, kao i u utakmicama koje slijede.

Nedžad Glibo, KŽK Čelik TIM

hh1h2h5h6h8h9



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno