Info

Savez samostalnih sindikata BiH – Sretan dan rudara!

SSS BiH – Sretan dan rudara! – U ime Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine i u svoje ime svim rudarima upućujem iskrene čestitke u povodu obilježavanja najznačajnijeg datuma u godini za sve rudare u našoj zemlji. Iza nas je teška godina u kojoj smo ponovo, nažalost, svjedočili koliko opasnosti i neizvjesnosti sa sobom nosi svaki dan u životu rudara. Izgubili smo nekoliko kolega, mnoge su porodice pogođene tragedijama koje su se dešavale. No, mi moramo naprijed, zajedno, radeći i zalažući se da se osigura sigurnost za svakog rudara, da se poboljšaju uslovi na radnim mjestima, da se na adekvaran način vrednuje žrtva koju naše kolege svakodnevno podnose kako bi ispunili svoje radne zadatke.

U nadi da ćete ovaj dan, ipak, provesti u dobrom raspoloženju, prisjetiti se svih dostignuća rudara tokom ove godine, ali i u prošlosti i na taj način potvrditi značaj posla koji svakodnevno obavljate,

SRETNO!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem