Info

Sastanak predsjednika SSSBiH sa predsjednikom Sindikalne organizacije “Perutnina Ptuj-BH” d.o.o. Breza

Savez samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine posjetio je g-din Mirza Zubić, predsjednik Sindikalne organizacije “Perutnina Ptuj-BH” d.o.o. Breza i tom prilikom se susreo sa predsjednikom SSSBiH Selvedinom Šatorovićem.

Razlog posjete kolege Zubića je, prije svega, podrška svim aktivnostima novog rukovodstva Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine, te nastavak razvijanja uspješne saradnje između dvije sindikalne organizacije. Takođe, na sastanku je bilo riječi o ekonomsko-socijalnom položaju i radno-pravnom statusu zaposlenih u kompaniji “Perutnina Ptuj-BH” d.o.o. Breza. Razgovarano je i o predstojećem obilježavanju 1. maja – Međunarodnog praznika rada, koji će SSSBiH ove godine realizovati u Zenici.

 

Na kraju, obje strane su se usuglasile da će u narednom periodu uložiti trud da se saradnja između Sindikalne organizacije “Perutnina Ptuj-BH” i Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine razvija na zadovoljstvo svih članova sindikata ove sindikalne organizacije.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi