Info

Sastanak Organizacionog odbora i žirija za izbor evropskih najmenadžera – 4. jula četrdeseta ceremonija u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sastanak Organizacionog odbora i žirija za izbor evropskih najmenadžera – 4. jula četrdeseta ceremonija u Sarajevu – U Sarajevu je danas održana  sastanak Organizacionog odbora i Evopskog žirija za izbor najbojih evropskih menadžera, na kojoj je odlučeno da se jubilarna – četrdeseta Ceremonija proglašenja najboljih evropskih menadžera i ičnosti godine održi  4. jula u Sarajevu, a za izbor najuspješnih za Bosnu i Hercegvinu –  6. decembra ove godine u Banja Luci.

Iako je do sada u Evropsku Direkciju za izbor najmenadžera u Zenicu već stigao veliki broj prijedloga, ovim sastankom Organizacionog odbora i Žirija je zvanično otvren proces nominacija za tradicionalnu ovogodišnju nagradu za područje Evrope i šire 4. Jula u Sarajevu. Na samom sastanku je   verifkovan širi spisak od 67 nominovanih menadžera iz 17 zemalja Evrope, a prvi put su nominovani uspješni ljudi iz SAD i Ruske Federacije. Žiri pod predsejedavnjem Vibora Mulića iz Varšave, predsjednikom Holdinga Zeppter koja zapošljava  130 hiljada uposlenika,  će u  daljem postuku još jednom razmotriti sve pristigle, kao i prijedloge koji pristignu do 10. Aprila, kada je krajnji rok za nominacije,  donijeće konačnu odluku o nagradama.

Jubilej četrdesete dodjele ove medjunardne nagrade zaslužuje da i sama Ceremonija bude atraktivnija nego ikada do sada. Sada već imamo načelnu potvrdu dolaska u Sarajevo dva pedsjednka država i dva premijera vlada iz regiona jugoistočne i srednje Evrope – izjavio je Pane Škrbić, predsjednik Oranizacionog odbora za izbor i promociju najusješnijih evropskih menadžera i ličnosti .

Na slici: dio Oganizacionog odbora evropskog izbora najmenadžera



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno