Info

Sastanak Muftije zeničkog sa predstavnikom HU “Pogled” Zenica

Sastanak Muftije zeničkog sa predstavnikom HU “Pogled” Zenica: “Briga za osjetljive kategorije je naše trajno opredjeljenje” – Muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević danas se u svom uredu sastao sa gosp. Adnanom Kesićem, zamjenikom predsjednika HU „Pogled“ Zenica. Humanitarno udruženje „Pogled“ koje je osnovano početkom 2018. godine, okuplja osobe sa posebnim potrebama, prije svega Downovim sindromom, i za glavni cilj ima njihovo upošljavanje.

U razgovoru gosp. Kesić upoznao je muftiju sa radom i aktivnostima udruženja te se zahvalio na podršci koju su do sada imali od Medžlisa Zenica i Rijaseta Islamske zajednice u BiH. Muftija Dizdarević izrazio je zahvalnost što postoje udruženja koja se brinu o kategorijama kojima je naša pomoć potrebna te da će u Muftijstvu zeničkom i njemu osobno uvijek imati saveznika.

muftijstvo.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]enicablog.com
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem