Biznis

Sastanak kod ministra privrede/gospodarstva ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sastanak kod ministra privrede/gospodarstva ZDK – “Dana 29.11.2017. u kabinetu Ministra za privredu/gospodarstvo ZDK kantona, gospodina Zlatka Jelića održan je sastanak sa predstavnicima Udruženja poslodavaca Zenica, Saveza udruženje / udruga poslodavaca ZDK kantona,Obrtničke komore ZDK kantona, Razvojne agencije ZEDA , REZ-a i predstavnika BBI banke.

Tema sastanka : Predstavljanje finansijske linije za podsticaj privrednim subjektima koju je razvila BBI banka i do sada uspješno implementirala u nekoliko opština i kantona.

Sastanak je prvi u nizu sastanaka koje će ministar gosp.Jelić održati sa privrednicima a u svjetlu INICIJATIVE za izmjene Javnog poziva za poticaje male privrede koju je Udrženje poslodavaca Zenica,Savez udruženja / udruga poslodavaca ZDK i Obrtnička komora ZDK uputila Ministarstvu za privredu/gospodarstvo ZDK.

UDRUZENJE POSLODAVACA ZENICA
SAVEZ UDRUZENJA/UDRUGA POSLODAVACA ZDK
OBRTNICKA KOMORA ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno