Kultura

Sastanak gradonačelnika sa predstavnicima direkcije Internacionalnog teatarskog festivala MESS

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sastanak gradonačelnika sa predstavnicima direkcije Internacionalnog teatarskog festivala MESS – Gradonačelnik Fuad Kasumović sa saradnicima primio je danas u svom kabinetu gosp. Nihada Kreševljakovića, direktora JU MES-Međunarodni teatarski festival, gosp. Dinu Mustafića, izvršnog producenta JU MES-Međunarodni teatarski festival i gosp. Hazima Begagića, direktora Bosankog narodnog pozorišta Zenica.

Povod sastanka je otvaranje 57. Internacionalnog teatarskog festivala MESS 30.09.2017. godine u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica sa predstavom renomirane belgijske teatarske kuće Needcompany pod nazivom “The Blind Poet” u režiji Jana Lauwersa.

Gosti su zahvalili gradonačelniku na prijemu i pozvali ga da učestvuje na otvaranju festivala. Izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom kontinuirano dobrom saradnjom sa Gradom Zenica.

Gradonačelnik je kazao da Grad Zenica izdvaja značajna sredstva za kulturu i da će gradska uprava sa zadovoljstvom podržati ovaj festival.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno