Zenica

Saradnja Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK i Filozofskog fakulteta Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saradnja Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK i Filozofskog fakulteta Zenica- Danas su Filozofski fakultet posjetili osoblje i polaznici Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK.

Polaznici Centra su studentima i nastavnicima održali kratku prezentaciju o onome čime se oni bave u Centru i imali su priliku da obiđu prostorije Filozofskog fakulteta i druže se sa studentima i nastavnicima.

Upriličeno je i potpisivanje Protokola o saradnji sa Centrom, te su dogovorene dalje zajedničke aktivnosti. Studenti Filozofskog fakulteta su zasigurno stekli korisna znanja kroz ovu planiranu aktivnost. Naše malo polaznicima Centra značit će mnogo.

U holu Fakulteta je postavljen i štand sa predmetima koje izrađuju polaznici Centra. Isti se mogu kupiti na dobrovoljnoj i humanitarnoj osnovi.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno