Info

Saopštenje – Rotary Club Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rotary Club Zenica (u osnivanju) je u skladu sa svojom misijom djelovanja pokrenuo vrlo zanimljiv projekat računarske obuke štićenika JU „DOM I PORODICA“. Na inicijativu Rotary cluba Zenica računarsku obuku je doniralo preduzeće BHM Zenica d.o.o. koje je omogućilo da štićenici JU „DOM I PRODICA“ prođu obuku i steknu certifikat „Osnovna računarska obuka“, kao i obuku za korištenje programa AutoCAD.

To su učenici koji pohađaju srednju školu i koji su pokazali interes za pohađanje drugih računarskih obuka (web design, Excel, PowerPoint, itd.) kao i obuke iz stranih jezika (engleski i njemački jezik). BHM će im to omogućiti u narednom periodu. Dalja saradnja BHM Zenica i JU „DOM I PORODICA“ sigurno će biti od velike pomoći na unapređenju kompetencija štićenika Doma koji su na pragu punoljetstva i pripremaju se za traženje zaposlenja.

BHM je vodeća privatna institucija koja preko 20 godina radi različite vrste obuka iz oblasti informacionih tehnologija, stranih jezika i specifičnih poslovnih obuka. Rotary club Zenica izražava zahvalnost preduzeću BHM Zenica koje je realizacijom ovog projekta i spremnošću na dalju saradnju na obučavanju štićenika JU „DOM I PORODICA“ pokazalo da je društveno odgovorno preduzeće.
Zvanično uručenje certifikata za štićenke JU„DOM I PORODICA“ održano je dana 20.09.2018. godine u prostorijama BHM-a, uz prisustvo predstavnika Rotary Club Zenica, BHM Zenica i JU „ DOM I PORODICA “ Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno