Politika

Saopćenje za javnost: VIDEO – promotivni spot Arnela Isaka, kandidata za gradonačelnika Zenice

Saopćenje za javnost: VIDEO – promotivni spot Arnela Isaka, kandidata za gradonačelnika Zenice – Arnel Isak, kandidat A-SDA za gradonačelnika Zenice, predstavio je danas svoj zvanični promotivni spot u povodu početka predizborne kampanje za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine.

U veoma inspirativnom, ali i nadasve realističnom videu, budući gradonačelnik Isak ukazao je na sve probleme sa kojima se suočavaju građani Zenice.

Ogromno zagađenje grada, masovan odlazak mladih, nikada lošija sportska situacija u nekada sportskom gradu, zapuštene gradske ulice, dugogodišnji problem zatvorenih bazena…. Sivilo koje se nadvilo nad Zenicom, gradonačelnik Isak planira riješiti već za dvije godine svoga mandata, a u detaljnom Planu i programu koji će u skorije vrijeme prezentirati javnosti do u detalje će pojasniti na koji način će od Zenici učiniti modern grad.

TEKST: A-SDA Zenica – saopćenje za javnost

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem