Politika

Saopćenje za javnost Udruženja Socijalnih Pedagoga u BiH

Saopćenje za javnost Udruženja Socijalnih Pedagoga u BiH- Dana: 29.04.2021. je održana sjednica Gradskog vijeća Grada Zenice, gdje je između ostalog raspravljano o radu Centra za socijalni rad Zenica  i o sistematizaciji radnih mjesta unutar tog Centra! Također je važno napomenuti da je uvaženi kolega Halil Arnaut  uputio inicijativu odnosno pitanje Direktoru Centra za socijalni rad Zenica, a koje se je odnosilo na položaj Socijalnih pedagoga u toj Javnoj ustanovi.
Zahvaljujemo se u ime Udruženja Socijalnih Pedagoga u Bosni I Hercegovini, uvaženom Gradskom vijećniku kolegi Halilu Arnaut-u što je skrenuo pažnju na ovaj problem koji je od velikog interesa kako za samu Socijalnu pedagogiju tako i za zajednicu u cjelini.
Mi kao Udruženje ćemo svakako u narednom periodu pojačati svoj angažman na jačanju Socijalne pedagogije kako u pravnom prometu Bosne I Hercegovine tako i u društvenom.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem