Politika

Gradonačelnik vijećnici kazao da joj “svaka šamara traži”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ponovo je dospio u žižu javnosti zbog izgovorenog u Gradskom vijeću, ovaj put tako što je izlaganje vijećnice Emine Tufekčić prokomentarisao riječima “da joj svaka šamar traži”.

Prvi čovjek Zenice ponovo je govornicu Gradskog vijeća Zenice iskoristio kako bi na svoj način prokomentarisao izlaganje vijećnika opozicije, ovaj put na neprikladan način.

Kasumović je na početku izlaganja kazao da se za postupke koje SDA radi kaže “Svaka joj šamara traži”, na što je reagovala vijećnica SDA Emina Tufekčić koja je od predsjedavajućeg Almira Babajića zatražila da reaguje, a on je Kasumovićeve riječi prokomentarisao da su “upućene ka stranci, a ne ka pojedincu”, što bi valjda po njegovom rezonovanju trebalo biti drukčije. tretirano.

Međutim, gradonačelnik Zenice je ponovo izašao za govornicu pa rečenicu adresirao i direktnije prema vijećnici Tufekčić.

“Ponoviću još jednom, u mjestu gdje sam ja rođen, u Gornjem Vakufu, kada neko samo budaleštine govori, kada nema ništa konkretno, a evo ja sam ovdje peta godina, gospođica je u vijeću, ja još nikad od nje nisam vidio nijednu inicijativu osim što se igra s emocijama ljudi. E zato je uzrečica u Gornjem Vakufu, ‘Svaka joj šamar traži’, za osobe slične vama koje idu samo na osjećaje ljudi”, poručio je Kasumović.

Kasumović je ranije u vijeću imao slične ispade i prema ranijoj predsjedavajućom GV Diani Bešić, ali i prema mnogim drugim neistomišljenicima.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno