Politika

Saopćenje za javnost: SPU Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: SPU Zenica – Nakon provedenih Lokalnih izbora i saopštavanja preliminarnih rezultata od strane GIK i CIK koristim priliku da čestitam g-dinu Kasumović Fuadu na ponovnom uvjerljivom izboru za Gradonačelnika Grada Zenice i svim kandidatima političkih subjekata koji su osvojili mandate u Gradskom vijeću Zenica.

Što se tiče Stranke penzionera/umirovljenika Zenica, penzioneri Zenice su nedvosmisleno rekli da im je dobro stanje u kom se nalaze, da ne podržavaju rad i ideju SPU Zenica i da im ne trebaju predstavnici u GV ispred penzionerske populacije te da ne žele ništa mijenjati kad su oni u pitanju. To je odluka penzionera i nju treba poštovati.

Želim da se zahvalim svim građanima i penzionerima koji ne misle tako i koji su nas podržali svojim glasom. Posebno se javno zahvaljujem Prof.dr. Skelić Dženanu koji je založio svoje ime i kredibilitet prihvatajući kandidaturu za Gradonačelnika  ispred SPU BiH Zenica kao i kandidatima za GV i članovima Izbornog štaba na provedenoj dosljednoj, kreativno-inovativnoj i ekonomičnoj kampanji.

Iz moralnih razloga, preuzimanja odgovornosti zbog neuspjeha Stranke Penzionera/Umirovljenika na lokalnim izborima u Gradu Zenica i ličnog uvjerenja o besmislenosti dalje političke borbe za ovu populaciju, podnosim neopozivu ostavku na mjesto Predsjednika Gradske organizacije SPU Zenica i napuštam političko angažovanje.

Predsjednik Gradske organizacije SPU BiH Zenica Senad Pajić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno