Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Velika podrška u Puhovcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Velika podrška u Puhovcu – Sinoćnji veličanstveni predizborni skup u Puhovcu potvrdio je da građani žele promjene i da je Stranka demokratske akcije snaga koja će na čelu s budućim gradonačelnikom prof.dr. Nezirom Pivićem, obnoviti bošnjačko jedinstvo i povesti Zenicu putem razvoja i napretka.

Mještani Puhovca ovacijama su dočekali profesora Pivića i kandidate sa liste SDA za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo, a koji su predstavili političku platformu i izborni program “Za jaku Zenicu”.

Program sadrži 11 politika i 140 mjera, kapitalne projekte i investicije od značaja za grad i selo, a vrijedna ulaganja planirana su i u ovoj mjesnoj zajednici. Planirano je renoviranje društvenog doma, izgradnja 400 metara kanalizacije, rješavanje problema divlje deponije iznad kaptaže te završetak izgradnje mjesnog stadiona.

Pivić je rekao da je pobjeda SDA neupitna, ne samo zato što je najjača snaga Bošnjaka, nego i zbog toga što je ponudila najkvalitetniji izborni program koji je sagledao potrebe i probleme svih mjesnih zajednica. Zbog toga je siguran da će se Zenica 15. novembra sa SDA vratiti na put razvoja kojim je ovaj grad vodio rahmetli gradonačelnik Husejin Smajlović, a to predviđaju i nezavisne izborne ankete.

“Naš program je realan, a potvrda da SDA ispunjava data obećanja su brojni megaprojekti koji su potpuno promijenili imidž Zenice. Naši građani moraju imati uslove za kvalitetniji život, bez svađa i političkih previranja koja nameće aktuelna vlast na čelu sa Fuadom Kasumovićem. Izađite na izbore i zajedno kaznimo svađalačku i nazadnu politiku koja je Zenicu dovela u najteže beznađe nakon rata”, poručio je Pivić.

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno