Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: sa mještanima Mošćanice

Saopćenje za javnost SDA Zenica: sa mještanima Mošćanice – Mještani Mošćanice dali su snažnu podršku kandidatu SDA za gradonačelnika Zenice prof.dr. Neziru Piviću i listi za Gradsko vijeće koju predvodi privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo. Pobjednički tim SDA predstavio je političku platformu i izborni program “Za jaku Zenicu” koji nudi rješenja za nagomilane probleme i potrebe grada i sela.

“Naš program ima 11 politika, 140 mjera, kapitalne investicije i projekte od posebnog značaja. Svoja obećanja smo zapisali u program koji ćemo realizovati tačku po tačku. Ja sam dosad napisao tri knjige. Ova je najtanja, ali je najslađa, jer valja, ako Bog da, na njoj raditi. Imamo rješenje za svaku mjesnu zajednicu”, rekao je Pivić.

Na Mošćanici je planirana izgradnja kanalizacije, izgradnja puta Mošćanica-Briznik te rješavanje problema divlje deponije Strelište. Programom je predviđeno da jedno od nastarijih sela u Zenici, sa gradonačelnikom Pivićem i vlasti SDA u naredne četiri godine dobije i modernu javnu rasvjetu.

Pivić je naglasio da je pobjeda SDA na ovim izborima neupitna, ne samo zbog kvalitetnog izbornog programa koji nudi političku stabilnost i razvoj, a kakvog nema nijedna druga stranka u Zenici, nego zbog toga što je SDA najjača snaga Bošnjaka koja je uvijek bila uz narod i domovinu Bosnu i Hercegovinu. Izbornu pobjedu SDA predviđaju i nezavisne izborne ankete.

Za jaku Zenicu!

TEKST: Saopćenje za javnost SDA Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem