Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Pivić- Spasit ćemo Čelik i vratiti Zmajeve na Bilino polje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Pivić- Spasit ćemo Čelik i vratiti Zmajeve na Bilino polje – Kandidat SDA za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić u novom izbornom promotivnom videu govori o mjerama iz programa “Za jaku Zenicu” u oblasti sporta.

Današnja slika “sportske Zenice” je sumorna. Simbol Zenice NK Čelik je pred kolapsom i od ove sezone nastupa u najnižem rangu takmičenja. Grad koji ima najbolju sportsku infrastrukturu, zbog nebrige i nekompetentnosti aktuelne Gradske uprave postao je “grad slučaj” u kojem više nisu dobrodošle ni reprezentacije BiH, pa čak ni naši “Zmajevi”.

“Podržavat ćemo napore i angažman nove Uprave Čelika u procesima stabilizacije i daljeg jačanja jednog od najprepoznatljivijih simbola Zenice. Zagovarat ćemo depolitizaciju u sportu, te povećati izdvajanja za ostale sportske kolektive, individualne i vrhunske sportiste. Podržat ćemo modernizaciju i proširenje stadiona Bilino polje, te vratiti “BH zmajeve” u njihovo gnijezdo”, poručuje Pivić.

VIDEO: https://we.tl/t-G7zcv9TZR6

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno