Politika

Saopćenje za javnost: SDA održala impozantan skup u Gorici

Podijeli ovu vijest:

Gorica je uz Stranku demokratske akcije, pokazali su to mještani sinoć na impozantnom predizbornom skupu na kojem su predstavljeni Izborni program SDA i kandidati za sve nivoe koji se biraju na Općim izborima 2022.

Domaćin skupa bio je zastupnik u aktuelnom sazivu Parlamenta FBiH Suad Kaknjo, a građanima su se obratili kandidati za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona Selvedina Sarajlić-Spahić, Ibrahim Šišić i Namir Škaljo, te čelnici SDA Zenice i ZE-DO kantona Nezir Pivić i Miralem Galijašević, kandidati za Parlament FBiH.

Pivić je zahvalio građanima na podršci SDA, koja se beskompromisno bori za interese države i naroda, te pobjedničkom timu s kojim SDA izlazi na ove izbore.

“Našim listama ne može parirati nijedna stranka. Imamo stručne i moralne kandidate koji mogu nastaviti uspješno voditi naš kanton, FBiH i državu BiH. Siguran sam da to građani prepoznaju”, rekao je Pivić.

Galijašević je naglasio da o radu SDA najbolje govore rezultati vlada FBiH i ZE-DO kantona, koja je najuspješnija do sada.

“Vlada ZE-DO kantona je najuspješnija do sada. Napravili smo sjajne pomake u svim oblastima. Zbog toga sam siguran da će 2. oktobra SDA i naš lider Bakir Izetbegović slaviti briljantnu pobjedu”, rekao je Galijašević.

PRESS SDA ZENICA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno