Politika

Saopćenje za javnost: SDA održala impozantan predizborni skup: Gradišće je uz Bakira Izetbegovića i SDA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Gradišću, na kojem su predstavljeni Izborni program i kandidati za sve nivoe vlasti koji se biraju u nedjelju, 2. oktobra.

Predsjednik GO SDA Zenica Nezir Pivić zahvalio je građanima na snažnoj podršci koja bez ikakve dileme najavljuje briljantnu pobjedu SDA i Bakira Izetbegovića u utrci za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

“Kandidatske liste SDA čine stručni, moralni, pošteni ljudi, istinski patrioti i ne može nam parirati nijedna politička stranka. Siguran sam da to građani vide i da ćemo 2. oktobra slaviti ubjedljivu pobjedu SDA i Bakira Izetbegovića”, rekao je Pivić, koji je kandidat za Parlament FBiH.

Ukazao je da Fuad Kasumović na svojoj listi bošnjačkim biračima podmeće pukovnika HVO-a iz Žepča, kao i kandidate koji nisu dorasli ozbiljnoj zadaći da predstavljaju građane u vlasti i koji su u kampanji koristili najprimitivniji jezik i uvrede na račun političkih protivnika.

Skupu se u ime domaćina obratio Senad Bašić, kandidati za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona dr. Ibrahim Šišić i dr. Selvedina Sarajlić-Spahić, kandidatkinja za Parlament FBiH Paša Smajlović te kandidatkinja za Parlamentarnu skupštinu BiH Emina Babić.

Najavljen je i centralni predizborni skup Stranke demokratske akcije Bosne i Hercegovine, koji će se održati sutra, 30. septembra u Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch” – Zetra u Sarajevu, s početkom u 19:30 sati.

PRESS SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno