Politika

Saopćenje za javnost: Samostalni vijećnik Arnes Sinanović pristupio klubu vijećnika A-SDA Zavidovići

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Samostalni vijećnik Arnes Sinanović pristupio klubu vijećnika A-SDA Zavidovići – Obavještavamo javnost da će vijećnik Općinskog vijeća Zavidovići, Arnes Sinanović, od sada djelovati u okviru Kluba stranke A-SDA. Arnes Sinanovići je rođen 1981. godine u Zavidovićima, Fakultet kriminalističkih nauka u Sarajevu završio je 2006. godine, a zaposlen je u Ministarstvu unutrašnjih poslova ZDK. Bio je vijećnik u Općinskom vijeću Zavidovići u mandatnom periodu 2012-2016, što je i sada od 2016. godine.

Evidentno je da se pristupanjem novih članova nastavlja kadrovsko jačanje A-SDA stranke Zavidovići. Predsjednik OO A-SDA Zavidovići, Samir Šibonjić, ističe:

Od svoga osnivanja do danas djelovanje A-SDA stranke usmjereno je na okupljanju članova koje povezuje zajednička ideja jačanja naše države, demokratije i poboljšanje uslova života svih načih građana. Na taj način A-SDA stranka svakodnevno, i u Zavidovićima i u Zeničko-dobojskom kantonu, postaje stranka koja ima programska rješenja i kadrovske potencijale da pokrene općinu Zavidovići i cijeli kanton u pravcu prosperitetnog razvoja i poboljšanja kvaliteta života građana. Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže i da zajedno popravljamo uslove života u našem gradu.

Kantonalni odbor A-SDA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno