Info

Saopćenje za javnost: Policijski komesar Rusmir Šišić u radnoj posjeti PU IV u Tešnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski komesar Rusmir Šišić u radnoj posjeti PU IV u Tešnju- Dana 16.03.2023. godine, u Policijskoj stanici Tešanj održan je radni sastanak na kojem su prisustvovali policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Rusmir Šišić, šef Ureda policijskog komesara, načelnik Sektora uniformisane policije, načelnik Sektora kriminalističke policije, te načelnik Policijske uprave IV i komandiri policijskih stanica Tešanj, Doboj Jug i Usora. Na održanom sastanku je razmatrana trenutna bezbjednosna problematika, te je u tom smislu analizirano stanje bezbednosti na području Policijske uprave IV u januaru i februaru 2023. godine.

Takođe je razgovarano o kadrovskoj popunjenosti i materijalnoj opremljenosti navedene policijske uprave i drugim pitanjima bitnim za rad i efikasno funkcionisanje policije.

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno