Zenica

Saopćenje za javnost: Počelo asfaltiranje puta u naselju Klanac u MZ Gorica

Podijeli ovu vijest:

Projekat sanacije i asfaltiranja puta u naselju Klanac, u Mjesnoj zajednici Gorica, uskoro će biti realizovan.

Radnici firme „MUŠINBEGOVIĆ GRADNJA“ d.o.o. Visoko, koja je nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke radova izabrana za izvođača, počeli su radove na asfaltiranju.

Projekat je vrijedan 38.899,42 KM, a u cijenu je uračunat PDV.

Pored ovog projekta, Grad Zenica nedavno je u mjesnim zajednicama Lokvine ogranak Obrenovci i Osredak – Gradina realizovao vrijedne projekte sanacije puta, dok je u Gornjim Kozarcima izgrađen vodovod na koji su mještani decenijama čekali.

Također u završnoj su fazi i radovi na adaptaciji društvenih domova u mjesnim zajednicama Drivuša i Gorica.

Nejasno je kako mještani u nekim mjesnim zajednicama nisu dosad imali put odnosno adekvatan prilaz svojim kućama, kao ni vodu. Ono što sam od preuzimanja mandata obećao svojim sugrađanima je da ću raditi na tome da svi imaju bolje uslove života, u kojem god dijelu grada živjeli. Gradska uprava na čelu sa mnom nastavit će s realizacijom projekata čiji je cilj poboljšanje kvaliteta života svih građana“, kazao je gradonačelnik Kasumović.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno