Politika

Saopćenje za javnost: održana osnivačka skupština Bosanke narodne stranke ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Saopćenje za javnost: održana osnivačka skupština Bosanke narodne stranke ZDK- Osnivačka skupština Bosanske narodne stranke Zeničko-Dobojskog Kantona, koja temelj i moto svog djelovanja crpi iz principa VJERA.NAROD.DRŽAVA. održan je danas u Zenici.
Sastanku se odazvalo članstvo iz Zenice, Tešnja, Visokog, Breze, Maglaja, Doboj-juga, uz delegaciju Predsjedništva Stranke, na čelu sa mr.Saninom Musom.
BNS-V.N.D. prva je vjersko, nacionalno, patriotska politicka organizacija na ovim prostorima.
Boriće se protiv otrova ovog društva; korupcije, mita, nemorala, nepotizma, nepravde…ali i za vraćanje dostojanstva bošnjačkom narodu, ne ugrožavajući pri tome druge, te za opstanak i cjelovitost države nam Bosne i Hercegovine.
Vrata Stranke otvorena su svim patriotskim snagama bez obzira na vjeroispovijest koji teže ka principu VJERA.NAROD.DRŽAVA.
Za pojavom ovakvog političkog subjekta na prostorima Bosne i Hercegovine, odavno je postojala potreba, te će se pojavom Bosanske narodne stranke, mnoga srca obradovati, a mnogi koji su do sada apstinirali od svoga glasačkog prava, pod izgovorom da nemaju za koga glasati, dobijaju svoj politički subjekat koji će se boriti i zastupati njihove interese.
Saopćenje za javnost BNS-V.N.D.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno