Info

Saopćenje za javnost: Novogodišnja čestitka gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Novogodišnja čestitka gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića – Dragi sugrađani, godina bila je izuzetno važna za grad Zenicu.

Počeli smo rješavati višegodišnje probleme kao što su zagrijavanje grada, zagađenje, infrastrukturni problemi u udaljenim gradskim područjima.

Gradska uprava sa mnom na čelu, a u saradnji sa Agencijom ZEDA i Udruženjem poslodavaca Zenica radila je mnogo na poboljšanju i unaprjeđenju poslovnog ambijenta u gradu Zenica.

Moja je želja da Zenica u godinama koje su pred nama postane najatraktivnija destinacija za ulaganje kako domaćih, tako i stranih investitora.

Ne mogu zaboraviti ni projekte koje smo pokrenuli u cilju zaštite okoliša, gdje u prvom redu mislim na projekte u sklopu Programa zelenih gradova, koje ćemo realizovati uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj.

Svjedoci ste i pozitivnih pomaka na društvenoj sceni grada Zenice.

Naši ciljevi za 2019. godinu su bolji uslovi života naših sugrađana i više sigurnih radnih mjesta.

U nadi da ćemo u godini pred nama zajedničkim radom i voljom savladavati izazove koji se pojave na putu stvaranja prosperitetne Zenice, u ime Grada Zenica i u svoje lično ime svim Zeničankama i Zeničanima, našim građanima u zemlji i dijaspori,  želim sretnu i uspješnu 2019. godinu.

Gradonačelnik Zenice

Fuad Kasumović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno