Politika

Saopćenje za javnost: Nezir Pivić, kandidat za gradonačelnika Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Nezir Pivić, kandidat za gradonačelnika Zenice – Drage građanke i građani Zenice,

Kao što znate, danas je službeno počela politička kampanja za Lokalne izbore 2020. Ovu kampanju smo dočekali u posebnim okolnostima uzrokovanim pandemijom korona virusa, ali i ekonomske neizvjesnosti i problemima koji su pogodili cijeli svijet. Uz to, Zenicu već nekoliko godina potresaju sukobi i svađe u jednoj nedemokratskoj atmosferi.

S tim u vezi, očekujem i pozivam sve aktere ovogodišnje izborne kampanje na fer i korektno ponašanje, komunikaciju i odnose. S naše strane mogu obećati da ćemo i ovaj put ostati dosljedni demokratskim principima i da ćemo čuvati čast i dostojanstvo svakog pojedinca.

Također, pozivam sve aktere izborne kampanje da u duhu argumentovane i korektne komunikacije razgovaraju o svemu bitnome za našu Zenicu. Napadi na integritet ličnosti bez valjanih dokaza i argumenata nisu nikada nikome donijeli dobro. Naprotiv.

Mi smo se ovaj put izvrsno pripremili. Okosnica naše kampanje bit će Program – Za jaku Zenicu! Riječ je o sveobuhvatnom, detaljnom, konkretnom i mjerljivom setu politika i mjera koje su nastale u dijalogu sa građanima, naučnicima, stručnjacima, privrednicima, sportistima, umjetnicima, …, a koje će ponovo pokrenuti razvoj Zenice.

Uvjeren, prije svega, u pobjedu demokratije, a onda i našu pobjedu na ovogodišnjim lokalnim izborima, srdačno vas pozdravljam, želim puno zdravlja i uspjeha.

Za jaku Zenicu❗

Nezir Pivić, kandidat SDA Zenica za gradonačelnika Zenice



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno