Politika

Saopćenje za javnost: Naša stranka Zenica – Gradonačelnik je prihvatio većinu naših zahtijeva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Naša stranka Zenica – Gradonačelnik je prihvatio većinu naših zahtijeva – Predstavnici Gradskog odbora Naše Stranke Zenica održali su jučer, 15. 8., sastanak s gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem, što je nastavak aktivnosti započetih na prvom sastanku održanom 13. 8. 2018. godine, s ciljem pokušaja usaglašavanja stavova o rebalansu budžeta Grada Zenice.

Želimo informisati javnost da je, u skladu s prijedlogom Gradske uprave s prošlog sastanka, Naša stranka sačinila listu svojih zahtjeva u cilju pripreme Nacrta rebalansa budžeta i utvrđivanja principa rada. S obzirom na to da Gradska uprava u svom dosadašnjem sazivu nikada nije prihvatila niti jednu našu inicijativu ili prijedlog, a u pravilu nije niti odgovarala na naša vijećnička pitanja, iako znamo da je do sada održano 26 sjednica Gradskog vijeća, Naša stranka je prezentirala 26 zahtjeva koji predstavljaju sukus našeg rada u Vijeću zadnjih 20 mjeseci.

Gradonačelnik je prihvatio većinu naših zahtjeva, o kojim ćemo se pismeno očitovati u narednim danima, a nakon čega ćemo iste objaviti uključujući i odgovore Gradske uprave.

Zahvaljujemo građanima na podršci u našim nastojanjima za bolju Zenicu i novu BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno