Košarka

Saopćenje za javnost KŽK Čelik: povratak ženske košarke u grad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost KŽK Čelik: povratak ženske košarke u grad – KŽK Čelik u subotu  10.11.2018 god, otvara sezonu  2018/19 protiv  ŽKK Brčanke iz Brčkog, Ponovo se prvoligaška košarka vraća u naš grad.

Naše djevojčice predvođene iskusnim domaćim igračicama Ćorović, Halimić i Kovačević na čelu  sa trenerom Almirom Šišićem nekadašnjim pomoćnikom Slobodana Kecmana I ostatkom rostera sa djevojčicama od 2000-2004 godišta predstavlja siguno najmlađu  ekipu  u 1 ligi BIH. Ciljevi se svode na opstanak u najvećem rangu takmičenja te afirmaciji ove mlade ekipe.

Očekujemo pomoć publike I društvene zajednice u cjelosti  na ostvarenju  ovih ciljeva, želimo da naše djevojčice u naredne 4 godine dožive apsolutnu afirmaciju  te za 4 godine vrate titulu  u Zenicu.

Takođe kadetska ekipa od kojih je 8 igračica u prvom timu predstavljaće naš klub  u kadetskom prvenstvu (Liga za mlade) gdje očekujemo  plasma u sam vrh ovog takmičenja.

Pozivamo publiku da dođe u što većem broju  u subotu 10.11.2018 god. U Arenu Husejin Smajlović i podrži naš tim…

Sportski pozdrav

PR KŽKČELIK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno