Zenica

Saopćenje za javnost: KUZIP izvršila inspekcijski nadzor u JU Dom za stara lica Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: KUZIP izvršila inspekcijski nadzor u JU Dom za stara lica Zenica – Saopćenje za javnost Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Zeničko-dobojskog kantona vezano za izvršeni inspekcijski nadzor u JU “Dom za stara lica Zenica”, a nakon medijskih napisa da je pokvareno kurbansko meso zakopano u zemlju na Mošćanici.

Kantonalni veterinarski inspektor Zeničko-dobojskog kantona je dana 18.09.2019. godine izvršio inspekcijski nadzor u JU “Dom za stara lica Zenica” i shodno izvršenom inspekcijskom nadzoru će poduzeti dalje aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Vezano za informaciju objavljenu u medijima da su dvije tone kurbanskog mesa zakopane u zemlju na lokalitetu Mošćanica kod Zenice, Kantonalni veterinarski inspektor će obavijestiti nadležnu komunalnu inspekciju Grada Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno