Politika

Saopćenje za javnost: KO SDA ZDK

Saopćenje za javnost: KO SDA ZDK – Na sjednici Kantonalnog izvršnog odbora SDA Zeničko-dobojskog kantona kojom je predsjedavao Miralem Galijašević, predsjednik KO SDA, razmatrana je aktuelna politička situacija u ZDK.

KIO je ocijenio da je Vlada ZDK uspješno odgovorila izazovima pamdemije covid 19, te da je donijela kvalitetne odgovarajuće mjere u zdravstvenoj zaštiti stanovništva ZDK, kao i mjere u cilju ublažavanja ekonomskih posljedica pandemije.

KIO se zahvaljuje zdravstvenim radnicima, policajcima i drugim učesnicima u borbi protiv covida 19, a građanima čestita na odgovornom ponašanju i pridržavanju propisanih mjera.

KIO je donio zaključak da općinske organizacije SDA započnu aktivnosti na pripremama za naredne općinske izbore. SDA ZDK će na narednim općinskim izborima  imati kandidate za načelnike i gradonačelnike u svim općinama i gradovima. Obzirom da je SDA najjača politička partija u Zeničko-dobojskom kantonu, očekujemo da ćemo ubjedljivo pobijediti na predstojećim općinskim izborima i nastaviti upravljanje političkim procesima u ZDK.

PRESS SLUŽBA KO SDA ZDK

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem