Politika

Saopćenje za javnost: Kandidat za gradonačelnika Arnel Isak sa mještanima Topčić Polja, Starine i Bistrice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Kandidat za gradonačelnika Arnel Isak sa mještanima Topčić Polja, Starine i Bistrice – Arnel Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice, u okviru predizborne kampanje, posjetio je sinoć Topčić Polje, Starinu i Bistricu gdje su ga, kao i na ranijim skupovima, dočekali brojni mještani o čemu svjedoče redovi ispred prostorija u kojima je održavao skupove.

Svi oni poručili su kako su prepoznali potpuno novu snagu i energiju, ali i promjene koje vide upravo u mladom, obrazovanom i sposobnom kandidatu Isaku.

U svom obraćanju, Isak se zahvalio prisutnima na ogromnom odazivu, te što su prepoznali i podržali njegov program za novu, modernu, Zenicu.

-Drago mi je što sam do sada svugdje naišao na ogroman odziv ljudi, a što je samo jedna u nizu potvrda da građani Zenice žele nove ljudi, politički neistrošene, ali i osobe koje će odgovorno voditi grad. Došlo je vrijeme da od Zenice napravimo moderan grad – poručio je Isak, dok je njegov govor praćen ovacijama i aplauzom.

Nakon ovog skupa, brojni mještani izrazili su želju da se učlane u Stranku demokratske aktivnosti (A-SDA) Zenica, što je još jedna potvrda apsolutne podrške stranki ali i Arnelu Isaku – kandidatu za gradonačelnika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno