Politika

Saopćenje za javnost: Izborna kampanja prilagođena novim mjerama- Nezir Pivić i SDA koračaju ka sigurnoj pobjedi na Lokalnim izborima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Izborna kampanja prilagođena novim mjerama- Nezir Pivić i SDA koračaju ka sigurnoj pobjedi na Lokalnim izborima – Stranka demokratske akcije Zenica prilagodila je svoje predizborne aktivnosti novim restriktivnijim protivpandemijskim mjerama Kriznog štaba FBiH. Do kraja kampanje, promocija kandidata i političke platfome „Za jaku Zenicu“ nastavit će se na info-štandovima u gradu te posjetama biračima u gradskim i seoskim mjesnim zajednicama, poštujući preporuke zdravstvenih vlasti.

Tako je kandidat za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić sinoć posjetio MZ Orahovica, gdje je mještanima predstavio izbornu platformu koja nudi političku stabilnost i bolju perspektivu za naš grad i sve građane.

Poručio je da je siguran u pobjedu SDA na ovim izborima, te da će kao budući gradonačelnik biti glas svake Zeničanke i Zeničanina i biti lider pozitivnih procesa koji će Zenicu vratiti na put s kojeg je skrenula 2016. godine.

“Izgubili smo dragocjene četiri godine. Grad je posvađan i zavađen, daleko od puta kojeg nas je vodila vlast SDA na čelu s rahmetli Husejinom Smajlovićem. Izgubljeno vrijeme ne možemo vratiti, ali možemo kazniti svađalačku i nazadnu politiku Fuada Kasumovića koja je u našem gradu proizvela najveće beznađe nakon agresije na BiH”, poručio je Pivić.

Masovna podrška građana na održanim skupovima kao i nezavisne izborne ankete predviđaju ubjedljivu pobjedu SDA na Lokalnim izborima 2020 – pobjedu univerzitetskog profesora Nezira Pivića u utrci za gradonačelnika te izbor većeg broja kandidata u Gradsko vijeće, gdje je SDA i u protekle četiri godine imala najviše vijećnika.

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno