Politika

Saopćenje za javnost: Građani Stranjana nemaju dilemu: SDA sigurno ide u izbornu pobjedu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenice nastavila je kampanju za Opće izbore sjajnim predizbornim skupom u Stranjanima, na kojem su građanima predstavljeni Izborni program i pobjednički tim SDA sa kandidatskih listi za sve nivoe vlasti koji se biraju na ovim izborima.

Građanima su se obratili kandidati za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona Zelda Dizdarević, dr. Ibrahim Šišić i dr. Selvedina Sarajlić-Spahić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH dr. Faruk Hodžić, kandidatkinja za Parlament FBiH Paša Smajlović te čelnici SDA u Zenici i ZE-DO kantonu, kandidati za Parlament FBiH Nezir Pivić i Miralem Galijašević.

Dobrodošlicu pobjedničkom timu uime mjesnog ogranka SDA poželio je Amir Fetić, koji sa vrijednom ekipom SDA i MZ Stranjani pokazuje kako se radi za svoju lokalnu zajednicu, pomaže nemoćnima i socijalno ugroženima.

Pivić je zahvalio građanima na sjajnom odzivu i što prepoznaju rad i borbu SDA za državu BiH i boljitak građana.

“Imamo pobjedničkim tim na listama kojima ne može parirati nijedna politička stranka. Ovo su pametni, stručni, odvažni i moralni ljudi kojima se SDA ponosi i koji će nastaviti borbu za državu i narod. Siguran sam da nemate dilemu između listi SDA i stranaka koje vam podvaljuju oficire vojski koje su nam nanijele toliko zla”, rekao je prof. Pivić.

Galijašević je naglasio da je Vlada ZE-DO kantona najbolji primjer kvalitetnog rada SDA i njenih kadrova, jer je ovo zasigurno najuspješnija vlada do sada.

“Radili smo i napravili smo pomake u svim oblastima. Jer, naš program je borba za BiH i dobro građana, a njihov neprijateljstvo i borba protiv SDA. Siguran sam da će građani to prepoznati i da ćemo 2. oktobra slaviti veličanstvenu pobjedu SDA i našeg predsjednika Bakira Izetbegovića”, rekao je Galijašević.

Najavljen je i centralni predizborni skup SDA Zenice koji će se održati u utorak, 27. septembra na Trgu Alije Izetbegovića, a skupu će prisustvovati i lider SDA Bakir Izetbegović.

PRESS SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno