Politika

Saopćenje za javnost: Dok vrijeđa sugrađane, Kasumović pomaže izborne prevare nad Bošnjacima u Republici Srpskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednik najnovijeg instant političkog zombija nazvanog po njemu, Fuad Kasumović već danima vrijeđa ne samo inteligenciju birača, nego “stavlja mete” na leđa svojih sugrađana, izgovarajući njihova imena pred masama polupijanih botova i fanova na predizbornim skupovima.

Kao i uvijek do sada, čim zine, laže, a kad laže, za to Kasumović ima “debele” razloga. Nakon što je najvulgarnijim, rječnikom alkoholičara i probisvjeta vrijeđao desetine sugrađana, iz posve neočekivanog kraja Bosne i Hercegovine, stigao je dokaz zašto Kasumović laže.

U najmanje tri biračka mjesta u općini Zvornik, nalaze se fiktivne pozicije predviđene za “BHI-KF” politički projekat Fuada Kasumovića. Naravno, mjesta popunjavaju Dodikove pristalice, koje čine sve da zatre glas Bošnjaka u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Taman kad smo pomislili da ne može gore od postavljanja pukovnika HVO na listu za skupštinu ZDK, Kasumović je pokazao da je jedino uspješan u laganju, varanju i vrijeđanju Bošnjaka i Bosne i Hercegovine – saučesnik je u prevarama u RS-u.

Svaka pomoć neprijateljima države ima svoju cijenu, a šta i kako će naplatiti Kasumović od podrške oficirima HVO-a i vlastima RS-a, želimo vjerovati da nećemo saznati nakon nedjelje. Pozivamo građane Zenice, Zeničko-dobojskog kantona i Bosne i Hercegovine da konačno kazne izdaju države, Kantona i Grada, te da ga pošalju tamo gdje pripada i kako miriše – na političko smetljište.

SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno