Politika

Saopćenje za javnost: Aktivnosti Foruma žena A-SDA Zenica

Saopćenje za javnost: Aktivnosti Foruma žena A-SDA Zenica – Stranka A-SDA Zenica svakodnevno širi program svoga djelovanja, a uz njene redovne članove i aktiviste sve veću i značajniju aktivnost pokazuju i omladina i žene.

Tako je dana 19.12.2019. godine u prostorijama Gradskog odbora Stranke demokratske aktivnosti A-SDA Zenica održan sastanak Foruma žena Gradskog odbora Zenica.

Članice Foruma žena su iskazale svoju spremnost za puno angažiranje u vezi sa predstojećim lokalnim izborima. U tu svrhu razmatrani su i usvojeni planovi jačanja i omasovljavanja članstva koje u sve većem broju pristupa A-SDA stranci, kao i planovi realizacije humanitarnih projekata i akcija koje Stranka redovno provodi.

Ovom prilikom članice Foruma žena pozvale su sve žene naše lokalne zajednice sa istim ili sličnim pogledima na stanje u našem društvu da im se pridruže kako bi zajednički učestvovale u rješavanju mnogobrojnih problema žena i društvene zajednice uopće.

Gradski odbor A-SDA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: