Politika

Saopćenje za javnost: A-SDA Zenica – razgovor sa mještanima Janjića, Drivuše i Poljica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: A-SDA Zenica – razgovor sa mještanima Janjića, Drivuše i Poljica – Ogromna podrška mještana Janjića, Drivuše i Poljica: Zenica je prepoznala novu političku snagu.

U okviru predizborne kampanje za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine, Arnel Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice, posjetio je sinoć mještane Jonjića, Drivuša i Poljica.

Razgovarajući sa brojnim mještanima koji su došli na skup, Isak je apsolutno uvjeren kako podrška nije izostala ni u ovim mjestima a što je najbolji pokazatelj da je upravo on favorit za gradonačelnika Zenice.

-Obilazeći brojne mjesne zajednice, razgovarajući sa velikim brojem ljudi koji dođu čuti moj program za novu, modernu, Zenicu nema sumnje da su građani prepoznali novu političku snagu. Njihova podrška, ogroman odziv i zainteresiranost za ono što planiram uraditi po dolasku na čelo grada, ali i obećanje da će 15. novembra glasati upravo za mene, zasigurno je najbolji garant da je Zenica već izabrala novog gradonačelnika – kazao je Isak.

Nakon skupa, brojni prisutni mještani izrazili su želju da se fotografiraju sa Isakom, ali i lično mu ukažu podršku na putu do pobjede 15. novembra.

TEKST: SAOPĆENJE ZA JAVNOST A-SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno