Politika

Saopćenje za javnost A-SDA Zenica: Pola plaće u korist građana

Saopćenje za javnost A-SDA Zenica: Pola plaće u korist građana – Koliko je uvjeren u svoju pobjedu nakon predizborne kampanje, budući gradonačelnik Zenice, Arnel Isak, danas je javnost informisao da će se dolaskom na novo radno mjesto odmah odreći 50 posto plaće u korist građana Zenice.

Ovjerena izjava kod notara i potez koji građani Zenice ne pamte u proteklih 20-tak godina naišli su na pozitivne reakcije javnosti s obzirom da je Arnel Isak mladi Zeničanin koji je u protekle dvije godine kao ministar u Vladi Zeničko-dobojskog kantona napravio velike rezultate. O svojoj predanosti funkciji gradonačelnika Zenice koji će biti na raspolaganju samo građanima govori i činjenica da mladi Isak interes građana stavlja ispred vlastitog, te sa funkcije ministra dolazi na funkciju gradonačelnika s koje se već sada odrekao 50 posto plaće.

Gradski odbor A-SDA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem