Politika

Saopćenje Stranke za BiH GO Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje Stranke za BiH GO Zenica – Pozivamo političke subjekte u našem gradu da u ovih preostalih deset dana kampanje pokažu strpljenje, toleranciju i političku mudrost.
Naime, svjedoci smo da se ovih dana, kako kampanja sve više uzima maha, u štampi i na društvenim mrežama osjeća velika napetost i nervoza, koja je naročito izražena u komentarima na društvenim mrežama koji su na rubu ekscesnog. Ako uzmemo u obzir mnoštvo problema s kojima su danas suočeni naši sugrađani, smatramo da je suvišno dodatno im opterećivati život , a pogotovo je nesvrsishodna bilo kakva huškačka kampanja.

Pozivamo Vas da vodimo kampanju koja se bazira na novim idejama i prijedlozima a ne na retorici rivalstva i međusobnog isticanja tuđih pogršaka.
Iz tog razloga molimo sve učesnike u izbornom procesu da smire strasti, da dostojanstveno i  mirno okončamo ovu izbornu utrku, i da na kraju pobijede najbolji i najkvalitetniji.

Ne zaboravite, život se nastavlja i poslije drugog oktobra.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno