Politika

Saopćenje Komisije za nadzor rada policije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komisija za nadzor rada policije Skupštine Zeničko-dobojskog kantona uputila je svim uposlenicima Uprave policije, a posebno svim policijskim službenicima u Zeničko-dobojskom kantonu izraze iskrene zahvalnosti za besprijekornu pripremu i (su)organizaciju osiguranja važnih društvenih događaja koji su se desili u proteklom mjesecu u našoj zemlji.

U čestitci se navodi da je policija svojim nesebičnim zalaganjem i neumornim višednevnim radom, uz poštivanje najviših profesionalnih i etičkih standarda, uspješno organizirala osiguranje – u dijelu svojih zakonskih nadležnosti – posjete pape Franje Bosni i Hercegovini i osiguranje velikih međunarodnih sportskih utakmica (rukometna utakmica Bosna I Hercegovina-Bjelorusija u Areni Zenica i nogometna utakmica Bosna I Hercegovina-Izrael na stadionu Bilino polje). Naglašeno je da je ovakvim odgovornim i hrabrim angažmanom policija održala javni red i mir na visokom nivou, zaštitila sigurnost građana i imovine, te učinila da se dragi prijatelji naše zemlje i svi uvaženi gosti osjećaju ugodno i sigurno.

Upućene su čestitke i lično policijskom komesaru na veoma uspješnom i profesionalnom rukovođenju navedenim aktivnostima. Istaknuto je da ih raduje zajednička saradnja Komisije za nadzor rada policije i Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, koja će dodatno osnažiti ulogu i značaj policije u našem društvu, za dobrobit svih građana Zeničko-dobojskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine.

Jasmin Duvnjak, s.r.

PREDSJEDAVAJUĆI KOMISIJE ZA NADZOR RADA POLICIJE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno