Politika Rukomet

Saopćenje: Kasumović održao radni sastanak s upravom Škole rukometa “Čelik” Junior

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović, danas je održao radni sastanak s upravom Škole rukometa “Čelik” Junior. Sastanku su prisustvovali predstavnici škole, Damir Delihasanović, Dženan Dedić i Vladimir Zeljko, zajedno sa gradonačelnikovim saradnicima.

Tom prilikom, gradonačelnik Kasumović je čestitao Školi rukometa “Čelik” Junior na izvanrednim sportskim rezultatima i uručio im novčanu nagradu od 10.000 KM u ime Grada Zenica. Istakao je važnost sporta za mlade i podršku Grada koja će se nastaviti i u budućnosti.

“Želim ovom prilikom da čestitam Školi rukometa ‘Čelik’ Junior na zaista zavidnim rezultatima. Sport je važan segment života pojedinca, ali i cijelog društva, posebno za mlade. Grad je i do sada podržavao njihov rad i nastavićemo s tim i u budućnosti”, naglasio je gradonačelnik Kasumović.

Na sastanku je također razgovarano o daljoj institucionalnoj podršci koju Grad pruža sportskim kolektivima, kao i izazovima s kojima se Škola rukometa “Čelik” Junior suočava, posebno u pogledu prostornih kapaciteta. Grad Zenica će nastaviti pružati podršku kroz svoje službe kako bi se osigurali najbolji uvjeti za rad i aktivnosti ove Škole, s ciljem zajedničkog stvaranja novih uspješnih sportskih priča.

Saopćenje za javnostStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno