Zenica

Saopćenje GU Zenica: Gradonačelnik završio posjete MZ Babinskog sliva, dogovoreni infrastrukturni projekti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posjetama Radinovićima, Puhovcu, Arnautima i Brizniku, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović završio je posjete mjesnim zajednicama Babinskog sliva tokom kojih su se definisali konkretni infrastrukturni projekti koje će Grad Zenica finansirati u 2024. godini.

Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, cilj je samo jedan – vidjeti sa građanima šta je najpreče da im se uradi i to će, uistinu, biti i realizirano.

“Koliko znam, društveni dom nije obnavljan nikako i to je prošle godine naređeno da se uradi i evo projekat se završava. To je jedan od projekata koji će sigurno biti završen. Moja je želja da dođem među građane jer oni to vole, a ja, također, volim posjetiti svaku mjesnu zajednicu, obići sve svoje sugrađane kako bih čuo njihove probleme. Evo izborna je godina, sada će im nakon četiri godine ponovo dolaziti iz raznih stranaka. Međutim, ja dolazim svake godine jer mi je to i posao kao gradonačelnika i dužnost. Mišljenja sam kako treba s ljudima biti stalno jer ćete tek tada vidjeti njihove probleme – smatra gradonačelnik Kasumović.

Posjete delegacije Gradske uprave Zenica na čelu sa gradonačelnikom bit će nastavljene i ove sedmice, a tokom ovih aktivnosti planirana je posjeta svim mjesnim zajednicama na području Grada Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno