Politika

SAOPĆENJE/ Gradonačelnik Kasumović prisustvovao tradicionalnom božićnom prijemu: Zenica je grad mira, tolerancije i suživota svih naroda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Koordinacija hrvatskih i katoličniih institucija Grada Zenice priredila je danas tradicionalni božićni prijem za predstavnike vjerskog, političkog i kulturnog života grada i Zeničko-dobojskog kantona. Svečanom prijemu povodom slavlja blagdana Božića – Kristova rođenja prisustvovao je, između ostalih, i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Bila je to prilika da zenički gradonačelnik još jednom uputi iskrene čestitke povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića, te sugrađanima katoličke vjeroispovijesti zaželi da blagdansko vrijeme ispuni njihova srca vjerom, nadom i ljubavlju.

-Zenica je grad mira, tolerancije i suživota svih naroda i tako mora biti. Svima koji slave najradosniji kršćanski blagdan Božić, u ime Grada Zenica i svoje lično upućujem srdačne čestitke. Božić je blagdan koji uvijek donosi radost, optimizam i nadu u bolje sutra. U tom svjetlu želim da vam poruke Božića budu inspiracija za činjenje dobra, međusobno pomaganje i uvažavanje. Neka vam blagdansko vrijeme protekne u dobrom zdravlju, radosti i uz svoje najbliže – poručio je gradonačelnik Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno