Politika

SAOPĆENJE: Gradonačelnik Kasumović podržao veliki sportski i humanitarni događaj najavljen u Zenici, BHFanaticos vs legende bh. fudbala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u kabinetu gradonačelnika Fuada Kasumovića boravio Jasmin Ligata iz Udruženja Pomozi.ba. Povod za susret bio je najava organizacije velikog sportskog i humanitarnog događaja koji će biti održan u zeničkoj Areni “Husejin Smajlović” 21. marta 2024. godine.

“Utakmica BHFanaticos vs legende bh. fudbala okupit će brojna renomirana imena iz svijeta sporta, muzike, kulture i općenito javnog života naše zemlje. Želja nam je da Arena bude ispunjena do posljednjeg mjesta odakle ćemo poslati poruke pune ljubavi, zajedništva, a sve s ciljem da spasimo život nekome od naših sugrađana”, naglasio je Ligata.

Gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović, podržao je ovaj hvale vrijedan događaj, ističući kako će Zenica tih martovskih dana biti centar velikih društvenih događanja. “Moja želja je u svakom smislu oživjeti naš grad i stoga sam sretan što možemo biti podrška i ovom događaju. Očekujemo veliki odziv naših sugrađana, ali i pozivamo da svojim prisustvom i kupovinom karata iskažu svoju humanost, ustvari da pokažu ono najljepše lice Zenice, kao toliko puta do sada. Grad će biti podrška događaju, a ja lično ću kupiti karte cijeneći da je lični primjer najbolji.”

Online ulaznice možete kupiti na stranici tixbase.com ili na dan utakmice na ulazu u Arenu. Svi koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu, a žele podržati humanitarnu akciju, mogu to uraditi donacijama na stranici www.pomoziba.org ili putem računa Udruženja s naznakom “BHFanaticos/Utakmica”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno