Politika

Saopćenje: Gradonačelnik Kasumović izrazio podršku Plesnom klubu “Iskre”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas su članovi Plesnog kluba “Iskre” posjetili Gradsku upravu i gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića. Gradonačelnik Kasumović izrazio je zahvalnost mladim članicama i članovima kluba na predanom radu, ističući:

“Upoznat sam s vašim brojnim uspjesima i želim zahvaliti na vašem predstavljanju Zenice. Posebno me dojmila vaša predanost u uključivanju djece s poteškoćama u razvoju. Brojne zahvalnice, pehari i medalje svjedoče o vašim rezultatima, ali najviše govore vaši osmijesi. Imate me kao saveznika, bit ćemo vam podrška.”

Trenerica Belma Čolaković istakla je važnost podrške i susreta te naglasila da “Iskre” nisu samo plesni klub, već i terapija koja omogućava djeci izražavanje kreativnosti, jačanje timskog rada i poboljšanje kapaciteta korisnih u izazovnim situacijama. Plesni klub “Iskre” ostvario je značajna priznanja na domaćim i međunarodnim takmičenjima, predstavljajući tako svoj grad ali i cijelu državu u najboljem svjetlu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno