Info

Saobraćanje BH Voza prema jugu produžava se do kraja septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saobraćanje BH Voza prema jugu produžava se do kraja septembra – Zbog velikog interesa putnika za prevoz sezonskim brzim BH Vozom na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, sa autobuskim vezama prema Makarskoj i Neumu, Željeznice Federacije BiH će produžiti saobraćanje ovih vozova do 30.09.2017. godine.

S obzirom na to da će od 01. septembra 2017. godine doći do izmjene režima saobraćaja autobusa Autoherc export-import d.o.o. Grude, sa kojima ŽFBiH imaju sklopljen Ugovor o zajedničkom prevozu putnika na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina i Čapljina-Makarska, obavještavamo vas da će zbog ranije pribavljenih dozvola i odobrenih sezonskih linija od 31.08.2017. godine saobraćati sljedeće autobuske linije:

-autobus Čapljina-Makarska, sa polaskom u 10 sati i 15 minuta iz stanice Čapljina, saobraćat će do 15.09.2017. godine;

-autobus na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina saobraćat će u dane: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak, sa polaskom iz stanice Čapljina u 10 sati i 15 minuta i povratkom iz Neuma u 16 sati.

Putnicima želimo sretan put i ugodno putovanje BH Vozom koji pruža vrhunski komfor.

Služba za odnose s javnošću ŽFBiHStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno