Info

David Wlaker Fragrances, Parfimerija “Za dom i ured”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

David Wlaker Fragrances, Parfimerija “Za dom i ured” – Ukrasni i mirisni dodatak za Vaš dom i ured!
Postojanost zagarantovana i do 4 mjeseca!
Mirisi s prirodnim i organskim eteričnim uljima…

Želite zavidan, savršeni miris kuće, onda možete čuvati svoj dom besprijekornim ili možete jedanostavno koristi David Walker – mirise za dom. Ne govorimo o sprejevima aerosola koji imaju miris poput lažne vanilije ili florala koji izazivaju glavobolju, govorimo o visokokvalitetnim mirisnim proizvodima koji vam omogućuju da svoj prostor ostavite u atmosferi koju tražite.

Kvalitetni David Walker mirisi su složeni, slojeviti i uravnoteženi od strane pouzdano biranih parfema. Kada neko uđe u kuću , miris je čist i topal, od prekrasne magnolie i trešnje, manga, mirisa okeana pa sve do šumskog zelenila. David Walker mirisi za dom ne pretstavljaju svoj raspršivač već pretstavljaju ono na šta vam kuća miriše. To je cilj i to je nešto što jeftini mirisni raspršivaći ne mogu. David Walker mirisi za dom dolaze u elegantnim crnim bočicama koji raspršuju miris kroz bambus štapiće, obogačujući Vaš dom sa 5 različitih mirisa.

 David Walker koristi visoko mirisan i prirodno parfemski uljni serum, koji je mnogo zdraviji za vašu obitelj od prosječnog raspršivača arome. Parfem će ispunjavati prostor mirisom zagarantovano i do četiri mjeseca. Prednost David Walker mirisa za dom jeste i u samoj praktićnosti , kada difuzore postavite u bocu na njih možete potpuno zaboraviti, te tako su dobri za kontinuirani opći ambijent u prostoriji. Da biste u potpunosti uživali u svakom mirisu, jačina mirisa se lako dozira i porilagođava Vama, potrebno je samo da bambus štapiće umetnete u bocu, te na osnovu količine štapića u boci dozirate i jačinu parfema u prostoriji.

Vaš David Wlaker Fragrances | Mirisi | BiH

387 62 499 847


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno